NY workshop i vores nye lokaler på Nørrebro

Lav personlige kort i collage

 

Bliver du også lykkelig af pænt papir, gamle glansbilleder og glimmer?

Så er du een af os! Og så vil vi gætte på, at du sikkert også har skuffer og æsker fyldt med loppemarkedsdims, gamle etiketter, frimærker, smukt papir og lasede-på-den-fede-måde ugeblade fra 1950.

Og vi vil også æde en gammel ølbrik på, at du indimellem tænker: "Gad vide om jeg egentlig nogensinde får BRUGT det her?

 

Nu har du chancen! Vi samler en flok klippeklister-glade typer som dig, og giver jer vores bedste tips, tricks, inspiration og undervisning i, hvordan du får forvandlet dine papir-skatte til noget du kan bruge: Nemlig personlige kort!

 

Når du går hjem fra os, har du dit eget lille udvalg af fødselsdags/jule/konfirmations/bare fordi du er sød-kort - Og vi tør godt love, at du har haft en fest, mens du lavede dem!

 

I får hver udleveret 6 foldekort med konvolut og cellofanpose. Vi stiller vores allerbedste papir, materialer og værktøj til rådighed; derudover vil vi bede dig tage et lille udvalg af papir og dims med fra din egen skattekiste, som du gerne vil donere til fællesbordet; one woman's trash - another woman's treasure!

Vi giver jer en indføring i komposition, farver og fif og viser jer nogle af vores egne yndlingsteknikker.

 

I kommer hjem med resultater, I kan sætte i glas og ramme eller give til een, I holder af!

 

Workshoppen er tirsdag. d. 23. april fra 17-21 og koster 800,-

Vi serverer lidt let at spise samt kaffe, the og lidt sødt i løbet af aftenen.

 

 

JA TAK - Meld mig til!

 

Tirsdag den 23. april

 

Kl 17-21

 

Collage-kort workshop

Kr. 800,-

 

12 pladser - først til papirmølle!

 

 

TILMELDING: Send os en mail på mail@muhlbachclemmensen.dk og skriv dit navn og din adresse. Så sender vi dig en faktura. Når denne er betalt, er du tilmeldt kurset

 

Se vores collager på Mühlbach&Clemmensens Instagram